Реклама

Ежедневни здравни съвети

Смяташ ли, че ушите ти са чисти? Все още ли ги чистиш по стария, опасен начин?

Почакай, докато видиш това!

⭐⭐⭐⭐⭐

7528 отзива

Бях уверен в начина, по който почиствам рутинно ушите си. Но се оказа, че не забелязвам скритата опасност! Ето как една лесна промяна предпази ушите и здравето на нашето семейство!

woman in pain while using cotton swaps

Някога имал ли си проблем с безопасното почистване на ушите си или ушите на децата си? Аз със сигурност имам.

Докато растях, бях детето, което винаги спазваше правилата. Миех си зъбите по два пъти на ден, пресичах на пешеходни пътеки, знаеш за какво става дума. Но имаше едно правило, с което се затруднявах – да поддържам ушите си чисти.

Когато бях дете ме ужасяваше мисълта да не вкарам нещо навътре в ухото си. И ако трябва да бъдем честни – тези памучни клечки за уши приличат повече на мини устройства за изтезание, отколкото на инструменти за почистване на ушите.

Тихата аларма

Превъртам бързо напред във времето на зрелостта.

Един ден, седейки в моя тих офис, разбрах нещо тревожно. Светът наоколо ми се струваше все по-тих. Нямаше спокойна тишина, на която да се наслаждаваш. А приглушена, далечна тишина. Да не говорим за болката, която изпитвах от време на време!

Сърцето ми биеше лудо, когато си припомних историите на дядо ми за загубата на слуха му. По същия път ли вървях?

Още повече се тревожех за децата си

Не бях само аз; и малкото ми момче се оплака, че усеща, че ушите му са “запушени”. Той дори спомена, че го сърби или боли!

mum taking care of her son crying because of ear pain

Тогава разбрах, че трябва да намеря по-добър начин

Решен да намеря решение, се впуснах в търсене. Спрейове, помпи, различни почистващи приспособления – изпробвах всичко възможно.

Но изглеждаше, че нищо не работи както трябва. Всеки неуспешен опит увеличаваше разочарованието и страха ми. Дори се консултирах с няколко лекари, които предложиха решения, далеч надхвърлящи моя бюджет. Идеята за операция надвисна над мен като тъмен облак.

Едно нещо беше сигурно: използването на памучни клечки за уши само влоши положението

big red X on using cotton swaps

Знаеш ли, че памучните клечки за уши са неподходящи, дори лоши за почистване на ушите като цяло? Те само избутват ушната кал навътре, което прави чуването още по-трудно!

Наистина има смисъл, ако се замислиш! Просто никога преди не бях помислял за това, докато моят лекар не ми го каза!

Неочакваното откритие

След това, една сутрин, докато скролвах безцелно във Facebook, нещо привлече вниманието ми. Реклама? Обикновено минавам покрай рекламите, но нещо в тази ме накара да ѝ обърна внимание.

Рекламата не беше като обичайните реклами, защото имаше истински истории от хора, които са опитали продукта. Видях коментари от родители, възрастни хора и дори тийнейджъри, които говорят за това как Tvidler е направил почистването на ушите им безопасно и лесно.

Това, което привлече вниманието ми още повече, беше коментар от човек, който имаше същия страх, какъвто имам и аз.

Спомняш ли си, че ти разказах за своя страх от преди, да не пъхна памучна клечка за уши твърде навътре в ухото си? Tvidler е проектиран така, че да не причинява никаква вреда – краищата на тези малки инструменти са къси и супер меки.

close up of woman using Tvidler

Реших да опитам Tvidler. Ето защо!

Безопасно за деца: Като родител, това беше от огромно значение за мен. Tvidler изглеждаше идеален за деликатните уши на дъщеря ми. Дори видях коментар на една майка, която беше написала следното: Tvidler наистина промени играта относно рутинната грижа за ушите на децата ми!”

Одобрено от лекар: Намерих онлайн отзиви от специалисти по уши. Един аудиолог споменава: “Tvidler е по-безопасна и по-ефективна алтернатива на традиционните методи. Препоръчвам го на моите пациенти.”

Моята смела крачка

Скептичен, но отчаян, взех решение. В деня, в който пристигна, се поколебах. Може ли това малко устройство наистина да промени нещата?

gif of woman unboxing Tvidler

Нашият опит

Използването на Tvidler беше лесно. Инструментът е деликатен и не изплаши сина ми, както памучните клечки за уши.

Първият път, когато го използвах, не можех да повярвам колко ушна кал излезе от ушите ми. Дори може да се каже, че изглеждаше отвратително. Извадих огромно количество ушна кал, заседнала в ушите ми от години. Но беше толкова удовлетворяващо! И процесът, и резултатът!

И звъненето в ушите ми спря още от първата употреба. Имах чувството, че някой е включил звука на всичко около мен.

Също така беше огромно облекчение да знам, че след това ушите на сина ми са чисти и в безопасност. И съпругът ми харесва факта, че е ефективен И Е ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА. Както той казва, това води до по-малко месечни разходи и посещения при лекари!

gif of man using Tvidler and washing it after

След като споделих историята си онлайн, получих отговори от толкова много хора

Споделянето на моята история в социалните медии ме накара да разбера, че не съм сам. Оказва се, че откакто Tvidler е създаден, все повече и повече хора са се отказали от лошите си навици за почистване на уши. Някои от тях определено знаеха колко опасни са памучните клечки за учи, но не са имали друг избор.

Ето какво казаха за Tvidler някои от хората, които се свързаха с мен, след като публикувах историята си:

Една тийнейджърка, Мери, каза: Tvidler е единственото нещо, на което вярвам за моите уши, носещи слушалки.”

Един възрастен джентълмен, Томи, сподели: “Най-накрая съществува начин да чувам ясно, без да рискувам да нанеса вреда на ушите си.”

Сприятелих се и със специалисти. Спомням си един от тези специалисти по уши, нос и гърло, които се свързаха с мен, казвайки:

Tvidler е много по-безопасна и по-добра алтернатива за почистване на ушите. Не само достига по-дълбоко, отколкото памучната клечка за уши би могла. Освен това се върти, като така премахва повече натрупвания от ушните канали.”

doctor approves Tvidler

Хората имаха въпроси, затова реших да споделя някои отговори:

💡Tvidler лесен ли е за употреба? Да, лесен и удобен е.

💡Безопасен ли е Tvidler за деца? Да, той е проектиран да бъде безопасен за потребители от всички възрасти, включително деца, благодарение на своя деликатен и ефективен дизайн.

💡Tvidler може ли да се използва многократно? Да, той е предназначен за многократна употреба, което го прави екологично и рентабилно решение за почистване на уши.

💡Ще пасне ли Tvidler на всички размери уши? Той е проектиран да пасва за различни размери на ушите. Въпреки това, както при всеки инструмент за почистване на уши, той трябва да се използва внимателно.

💡Може ли Tvidler да се използва, ако имам пиърсинг на ушите? Да, но се препоръчва повишено внимание. Използвай го деликатно в зоната около пиърсинга, за да избегнеш създаване на дискомфорт.

man using Tvidler to clean his ears safely

И така, струва ли си Tvidler парите…?

Мислиш, че 35.73 лв. за инструмент за почистване на уши е малко скъпо? Нека разгледаме реалните разходи. Памучните клечки за уши, които купуваш редовно? Тези пари се натрупват с времето, а самите клечки дори не са толкова ефективни. С Tvidler правиш една покупка и това е. Край на седмичните разходи за клечки за уши за теб или твоето семейство.

И за разлика от клечките за уши, които просто избутват ушната кал навътре, Tvidler всъщност я премахва. Това означава по-малко притеснения относно запушване на ушите и по-малко нужда от посещения при лекар за справяне с проблеми с ушите. В дългосрочен план Tvidler не е просто покупка; това е умно спестяване.

Не забравяй, че не става въпрос само за парите. Става въпрос за избягване на неприятности и дискомфорт от проблеми с ушите. Tvidler предлага безопасен и ефективен начин да поддържаш здравето на ушите си. И не е ли избягването на здравословни проблеми най-голямото спестяване от всички?

Като цяло, както аз го виждам – 35.73 лв. абсолютно си заслужават.

В момента има 70% отстъпка за Tvidler. Но с хилядите хора, които решават да го опитат, тази сделка няма да продължава вечно. Осигури своя сега и спести от бъдещи разходи – както финансови, така и здравословни!