За нас

Маркетингово разкриване


Този уебсайт е пазар. Собственикът има съществена финансова връзка с доставчика на стоките, посочени на сайта, тъй като получава компенсация за кликвания върху рекламата или за продажби на продукта(ите). Ние не носим отговорност за връщане на продукти, поддръжка, свързана с продукта, и доставка на продукти. Ако не сте напълно доволни от стоките, които сте получили, моля, свържете се директно с доставчика на стоките. Можете да намерите повече информация относно доставчика(ите) на продукта(ите) чрез нашата Политика за поверителност или нашата страница за контакти.


Кои сме ние?


Този уебсайт е собственост и се управлява от екип от професионалисти с мисия да помогне на читателите да вземат информирани решения за покупка, като представя нашите мнения за избрани продукти и бизнеси.


Имайки няколко години опит в технологичната индустрия, ние сме горди, че достигнахме точката да се състои от такава утвърдена група от експерти, познаващи съответните области и с голям авторитет в своите препоръки.


Нашите основни ценности


Тъй като сме в бизнеса с електронна търговия, задълбоченото проучване на продуктите и интелигентният онлайн избор са заложени в нашата природа. Ние знаем, че изборът на правилния продукт за вашите нужди може да бъде истинска суматоха. И ние сме сигурни, че споделяте тази страст да направите правилния избор с нас. Хиляди читатели ни посещават всеки ден, за да открият най-добрия продукт за техните нужди, и ние приемаме работата си много сериозно, за да ги доставим.


Изводът е, че въпреки че е наша работа да тестваме избрани продукти и да даваме нашето мнение за тях, ние сме точно като вас. Ние обичаме да следваме технологичните тенденции, ние сме родители, ние обичаме джаджи, ние сме собственици на домашни любимци, ние сме DIY ers и имаме страст да улесняваме живота си чрез умна покупка.


Това означава, че въпреки паричните отношения между dailycaretips.com и доставчика(ите) на продукта(ите), споменат(и) на този уебсайт, ние правим всичко възможно да предоставим безпристрастни и честни мнения на нашите читатели. В крайна сметка не бихме рекламирали продукт, който никога не бихме купили сами.


Имате въпрос относно нашия уебсайт?


Ако имате въпрос относно работата на dailycaretips.com, моля, пишете ни на [email protected].


Работим усилено, за да наваксаме всички съобщения на нашите посетители и ще се свържем с вас възможно най-скоро.


Имате въпрос относно продукта(ите), споменат на нашия уебсайт?


Ако имате въпрос относно продукта(ите), споменат(и) на този уебсайт, моля, свържете се директно с доставчика(ите) на продукта(ите). Можете да намерите повече информация на нашата страница за контакти.